Muziek, Seizoenen

Das Original Oktoberfest Orkest

Wilt u Das Original Oktoberfest Orkest boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Das Original Oktoberfest Orkest vindt u hier op deze pagina.

De knotsgekke feestband Papa di Grazzi trekt de stoute schoenen aan en verplaatst zich dit seizoen naar Duitstalige avonden tijdens de Oktoberfeesten. Vanaf heden zijn ze nu ook te boeken als “Das Original Holländische Oktoberfest Orkest”.

Met alle gekheid op een bratwurst serveren zij 3 x 45 minuten aan de lopende band de allerbeste Schlager, grootste Partyknallers en Oktoberfeest hits. Das Original Holländische Oktoberfest Orkest is een gegarandeerd succes voor elk bier-, oogstfeest en Duitstalige Stimmung avonden!

YouTube video

Wilt u meer weten over Das Original Oktoberfest Orkest?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Das Original Oktoberfest Orkest is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Das Original Oktoberfest Orkest.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Das Original Oktoberfest Orkest ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Das Original Oktoberfest Orkest zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Das Original Oktoberfest Orkest

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens