Artiesten

Darryl

Wilt u Darryl boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Darryl vindt u hier op deze pagina.

Darryl van Gonter (1988) is een rapper uit Amsterdam-Noord. Samen met zijn neef Reverse (bekend van de hits: ‘wat wil je doen’, ‘non stop’, ‘geen klasse, geen stijl’) maakte hij op jonge leeftijd al eigen hiphop muziek. Reverse op de beat en Darryl achter de mic. Hij kwam op zestienjarige leeftijd in contact met Lange Frans en leverde een aantal bijdragen op de underground cd ‘Straatremixes’.Samen met leeftijdsgenoot Dio vormde hij de formatie ‘Dubbel D’. Het nummer ‘Minderjarig’ werd een echte straathit.

YouTube video

Op zeventienjarige leeftijd werd Darryl benaderd door The Partysquad om deel te nemen aan de soundtrack ‘Wat wil je doen’ van de Nederlandse filmkaskraker ‘Het Schnitzelparadijs’. Met deze line-up stond hij in oktober 2005 in het voorprogramma van de Amerikaanse superster 50 Cent. Na het megasucces van deze monsterhit tekende Darryl een deal bij het label van The Partysquad genaamd Goodlife. Onder dit label kwam het nummer ‘Rellen en Rennen’ uit, een project van TMF Kweekvijver.

Wilt u meer weten over Darryl?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Darryl is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Darryl.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Darryl ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Darryl zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Darryl

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens