Beurzen, Dans, Events, Festival, Fotografie, Overig Entertainment, Shows, Winkelcentrum promotions

Danseressen voor evenementen

Wilt u Danseressen voor evenementen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Danseressen voor evenementen vindt u hier op deze pagina.

Danseressen voor uw evenement! ITB Entertainment Group werkt nauw samen met danseressen die ingezet kunnen worden in zeer diverse settings, thema’s en gelegenheden. Bijvoorbeeld feesten in thema Great Gatsby, Roaring Twenties, Burlesque, Moulin Rouge, Las Vegas, White Sensation, jaren 20 /30 etc..!

Bij ontvangst van de gasten zijn deze danseressen ook als hostesses in te zetten voor het uitreiken van een welkomstdrankje in stijl of als animatiemeisjes. Deze showdanseressen hebben tevens spectaculaire vuurshows die ze kunnen uitvoeren voor uw publiek, maar zij kunnen ook uitstekend een striptease of lapdance uitvoeren. Deze show performers zijn professioneel, hebben gevoel voor sfeer en beschikken over prachtige kostuums (ruime keuze!).

Door het plezier dat onze danseressen hebben tijdens hun optredens en hun strakke choreografieën en sexy dan wel goed gestyled uiterlijk, tillen zij uw (thema) feest ‘to the next level’! 

Wilt u meer weten over Danseressen voor evenementen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Danseressen voor evenementen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Danseressen voor evenementen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Danseressen voor evenementen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Danseressen voor evenementen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Licht, camera, actie!

Aanvraagformulier Danseressen voor evenementen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens