Muziek

Danny Wuyts

Wilt u Danny Wuyts boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Danny Wuyts vindt u hier op deze pagina.

Hij speelde de rol van orkestleider in de film “Bitter Moon” (1992) van Roman Polanski en schreef de muziek voor de speelfilm “Close” van Paul Collet.

Wuyts was ook pianist voor het radioprogramma “Ochtendkuren” met Dirk Somers en Luc Verschueren en het televisieprogramma De Notenclub.

Wilt u meer weten over Danny Wuyts?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Danny Wuyts is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Danny Wuyts.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Danny Wuyts ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Danny Wuyts zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Danny Wuyts

Gegevens van het optreden

Contactgegevens