Danny Panadero

Wilt u Danny Panadero boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Danny Panadero vindt u hier op deze pagina.


Danny Panadero is van alle markten thuis. Je kunt Danny dan ook boeken als zanger, presentator en mondharmonicaspeler. Danny Panadero verzorgt een compleet optreden vol entertainment; waar humor, theater, en zijn fantastische zangstem het publiek weet te raken. Velen kennen zijn hits zoals, Danny’s Autopaleis, FUK JOE (ik heb een hit, omdat er Fuck You in zit) of Kerst mis met jou. Danny zorgt voor een optreden die nooit meer vergeten wordt.

Waar heeft Danny Panadero opgetreden?
Danny Panadero heeft op vele plekken mogen staan en voelt zich dan ook overal thuis. Zet hem in een huiskamer, in een klein café of een stadion met 20.000 man publiek, nergens deinst Danny Panadero voor terug. Plekken waar Danny al heeft opgetreden zijn:

  • WK voetbal 2006 in Stuttgart
  • EK voetbal 2008 in Bern/Basel
  • De Zwarte Cross
  • Dauwpop
  • Dutch Valley
  • 4 daagse feesten in Nijmegen
  • Paaspop in Schijndel
  • Coen en Sander Fest in de Westergasfabriek
  • Jaren achtereen vaste gast bij het Glazen huis
YouTube video

Wilt u meer weten over Danny Panadero?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Danny Panadero is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Danny Panadero.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Danny Panadero ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Danny Panadero zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Johnny Gold

Aanvraagformulier Danny Panadero

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens