Artiesten

Danilo

Wilt u Danilo boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Danilo vindt u hier op deze pagina.

Danilo Kuiters werd op 22 juli 1997 geboren in Amsterdam en zingt al sinds hij kan praten. Zingen is zijn grote passie en nog voordat hij kon praten had hij al een microfoon in de hand. Ook zat hij als 5-jarige bij Andre Hazes op schoot tijdens een optreden om samen met hem een nummer te zingen. 

Hij is in korte tijd uitgegroeid tot een veelgevraagde Nederlandstalige artiest in Amsterdam en omstreken. Sinds zijn deelname aan het SBS-programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ wordt zijn naam steeds vaker genoemd.  Daarnaast won hij de bekende talentenjacht van ‘Jantjes Verjaardag’ en zijn populariteit steeg. 

Zijn bühne repertoire bevat allerlei bekende hits van Nielson en Gers Pardoel tot Marco Borsato hits en liedjes uit het TV-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’. Danilo Kuiters was dé Nederlandstalige verrassing in The Voice Of Holland 2020.  Nadat hij eerder in 2016 had meegedaan aan de Blind Auditions mocht hij dit jaar onder coach Lil ’Kleine Nederland verrassen met zijn deelname. Vooral zijn vertolking van Koos Alberts’ succes “Zijn Het Je ogen” werd breed omarmd en is veelbeluisterd op o.a. Spotify.

Op 03 maart 2020 tekende Danilo een platencontract bij NRGY Music BV uit Hilversum. En bracht hij de singles ‘Vanaf Vandaag’ en ‘Zijn Het Je Ogen’ uit.

YouTube video

Wilt u meer weten over Danilo?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Danilo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Danilo.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Danilo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Danilo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Douwe Bob

Willem Barth

Lamme Frans

Jan van Est

Marco Schuitmaker

Aanvraagformulier Danilo

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens