Artiesten

Dance Classics In The Mixx

Wilt u Dance Classics In The Mixx boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dance Classics In The Mixx vindt u hier op deze pagina.

Dance Classics in the mixx. en dat 4 uur lang op jouw feest ? Dat kan …. samen met Corné Klijn (NPO Radio 2) en Martin Boer (Producer 2 Brothers on the 4th Floor).

Dance Classics In The Mixx boeken

Corné Klijn is elke zaterdagavond op NPO Radio 2 te horen met zijn programma  “The Soul Night” tussen 18.00 en 21.00 uur. Martin Boer scoorde zijn eerste hit al op 17 jarige leeftijd als DJ:  De Fun Fun Mega Hit Mix (Nr. 5 in de Top 40) waarna hij in de Jaren 90 grote bekendheid genereerde als producer van “2 Brothers On The 4th Floor“.

Boekingen van Dance Classics Dj’s

Daarnaast is Martin op 3 FM: Mixer van vele Dance Classics Party Mixes  en 90’s / 00’s Request mixes voor de show van Corné Klijn. Tevens vergaarde Martin internationale faam als DJ door zijn megamixes voor de beroemde Turn Up The Bass en Megadance compilatie series van Arcade. Ook Martin’s radiomixen voor o.a. 3FM, Radio Veronica (Into the groove) en NPO Radio 2 (Soul Sensations Mix) zijn zeer geliefd bij een groot publiek. De heren zijn nu ook als duo te boeken met de Dance Classics ‘In The Mixx’

Wilt u meer weten over Dance Classics In The Mixx?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dance Classics In The Mixx is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dance Classics In The Mixx.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dance Classics In The Mixx ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dance Classics In The Mixx zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Dance Classics In The Mixx

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens