Events, Overig Entertainment

Crazy Piano’s

Wilt u Crazy Piano’s boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Crazy Piano’s vindt u hier op deze pagina.

De Crazy Pianisten zijn nu ook te boeken voor een feest bij u op locatie. Wij hebben een Crazy Pianos setting samengesteld die op elke denkbare locatie het feest zal veranderen in een onvergetelijke happening.

Dit idee is eigenlijk ontstaan uit de vraag van onze gasten uit onze restaurant en bars. Wij kunnen nu een zelfde spectaculaire show op een bedrijfsfeest aanbieden welke u van ons gewend bent, inclusief de knalrode vleugels een drumstel met de crazy pianisten. Zelfs aan de entourage en decors is alle aandacht besteed. U waant zich echt in de pianobar. Tijdens de show zullen de pianisten de zaal volledig op hun kop zetten met diverse acts achter, op en onder de rode piano’s.

Wilt u meer weten over Crazy Piano’s?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Crazy Piano’s is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Crazy Piano’s.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Crazy Piano’s ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Crazy Piano’s zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Crazy Piano’s

Gegevens van het optreden

Contactgegevens