Artiesten

Corry Konings

Wilt u Corry Konings boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Corry Konings vindt u hier op deze pagina.

Corry Konings start haar haar carriere als zangeres op 16-jarige leeftijd . In 1970,scoort ze als ‘Corry en de Rekels’ furore met het lied ‘Huilen is voor jou te laat’. Twee jaar nadien start ze een solo-carrière. Ze scoort hits met nummers als ‘Ik krijg een heel apart gevoel van binnen’ en ‘Jij weet toch wel wat liefde is’.

Inmiddels als zangeres van de Rekels kwam Corry met componist/ tekstschrijver en producer Pierre Kartner in de studio terecht en bracht de ene hit naar de andere: ‘Vaarwel ik zal geen traan meer om je laten’, ‘Rozen die bloeien’, ‘Huilen is voor jou te laat’ zijn allen hits van het eerste uur. Daarna kwam een periode van samenwerking met diverse producers met hits als; ‘Ik krijg een heel apart gevoel van binnen’, ‘Adios Amor’, ‘Mooi was die tijd’ en ‘Leven en laten leven’.

Vele jaren later is de lijst van liedjes enorm, meer dan 270 nummers heeft Corry inmiddels op haar naam staan.

Anno 2015 is Corry Konings nog steeds te boeken voor optredens, in een set van 30 minuten passeren vele hits. Met haar ongekend stemgeluid brengt ze u terug naar de tijd van weleer en de liedjes van nu.

In 2018 deed Corry Konings mee aan het tv-programma Expeditie Robinson. 

In 2019 verraste Corry het publiek en de media opnieuw door een duetsingle in te zingen voor de Staatsloterij “Corry Koningsdag” met rapper Brownie Dutch. Corry brengt nog steeds singles en cd-albums uit, o.a. Duizend maal aan jou gedacht, Buenos noches mi amigo, Morgen is alles weer heel anders en Olé Olá. Ze is een rasartiest en zeer populair bij zowel de Vlaamse als Nederlandse fans.

YouTube video

Wilt u meer weten over Corry Konings?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Corry Konings is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Corry Konings.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Corry Konings ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Corry Konings zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

John de Bever

Sieneke

Samantha Steenwijk

Aanvraagformulier Corry Konings

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens