Events, Overig Entertainment, Winkelcentrum promotions

Corazon Latino

Wilt u Corazon Latino boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Corazon Latino vindt u hier op deze pagina.

Corazón Latino nodigt u uit voor een rondreis boordevol muziek naar ’s werelds meest interessante Latijnstalige landen. Geen taal is zo bruisend, zo vitaal, zo divers als het Latijn. Van Italië via Spanje naar Portugal en van Mexico zelfs door tot aan het puntje van Zuid-Amerika Corazón Latino is uniek in zijn soort door het feit dat het een muzikale mix brengt uit Europa afgewisseld met klanken uit Zuid & Midden Amerika. Tijdens het optreden passeren dan ook tal van muzikale hoogtepunten uitgebreid de revue.

Corazón Latino altijd bruisend en verrassend wanneer het gaat om de akoestische ontvangst van uw gasten of tijdens het opluisteren van een swingende Meditarinée of Zuid-Amerikaanse thema avond. Trakteer uw gasten op een exotische feestcocktail met Corazón Latino.

YouTube video

Wilt u meer weten over Corazon Latino?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Corazon Latino is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Corazon Latino.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Corazon Latino ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Corazon Latino zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Hollywood Boulevard

Torkest

Boulevard

Anouk

Heavy Hoempa

Aanvraagformulier Corazon Latino

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens