Muziek

Cor Bakker

Wilt u Cor Bakker boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Cor Bakker vindt u hier op deze pagina.

Cor Bakker is één van de populairste pianisten van Nederland. En dan te bedenken dat Cor radiotechniek wilde studeren. Zijn muziekleraar vroeg Louis van Dijk om zijn mening over Cor’s pianospel en hij overtuigde Cor ervan dat hij naar het Conservatorium moest gaan.

Na zijn studie, die hij “cum laude” haalde, ging Cor verder in Amerika bij de grote pianist Clare Fischer. Fischer heeft een grote stempel op de verdere carrière van Cor gedrukt en ook heeft Cor samen met Bert van den Brink de CD “DeClared” opgenomen als hommage aan deze grote pianist. Terug in Nederland, heeft Cor veel gewerkt met cabaretiers als Paul van Vliet en Jenny Arean. Bij de shows van Paul de Leeuw kreeg Cor grote bekendheid en vele televisie optredens volgde snel.

Tijdens zijn eigen muziekprogramma “Cor & Co” heeft Cor met vele (inter)nationale topartiesten samengespeeld. Ook in het theater is Cor actief. Vele tournees met onder andere Madeline Bell, Philippe Elan, Mathilde Santing en zelfs Shirley Bassey heeft hij al op zijn naam staan. En vele grote namen zullen volgen. Cor Bakker is met diverse combo’s te boeken. Van Trio tot Sextet voor de jazzy achtergrondmuziek en zelfs artiestenbegeleiding, maar ook met het grote Corkest voor artiestenbegeleiding in het poprepertoire

YouTube video

Wilt u meer weten over Cor Bakker?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Cor Bakker is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Cor Bakker.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Cor Bakker ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Cor Bakker zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Cor Bakker

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens