Overig Entertainment, Winkelcentrum promotions

Clown Okkie Fun & Magic Parade

Wilt u Clown Okkie Fun & Magic Parade boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Clown Okkie Fun & Magic Parade vindt u hier op deze pagina.

Okkie is niet zomaar een clown. Hij tovert met zijn Fun & Magic Parade iedere locatie om tot een echt tovertheater. Zijn prachtige decor en professioneel licht en geluid zijn het ‘cadeaupapiertje’ van de inhoud van zijn spektakulaire show.

Hij zing, laat de kinderen lachen en goochelt er op los. Clown Okkie heeft zijn eigen verkleedpartijtjes waardoor hij in zijn voorstelling o.a.  bezoek krijgt van zijn werkster ‘Cloon Ans’ en samen met ‘Kokkie Rellen’ maken de kinderen de lekkerste dingen. Clown Okkie is natuurlijk vrijwel inzetbaar bij iedere gelegenheid. Als er maar kinderen zijn.

Wilt u meer weten over Clown Okkie Fun & Magic Parade?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Clown Okkie Fun & Magic Parade is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Clown Okkie Fun & Magic Parade.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Clown Okkie Fun & Magic Parade ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Clown Okkie Fun & Magic Parade zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Clown Okkie Fun & Magic Parade

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens