Winkelcentrum promotions

Clown Menno

Wilt u Clown Menno boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Clown Menno vindt u hier op deze pagina.

Clown Menno is een vriendelijke en grappige clown die reeds een aantal jaren de kinderen op zijn eigen wijze entertaint.

Van lange ballonnen maakt hij vliegensvlug de meest uiteenlopende figuren. Van een hondje tot een motor en van een springmuis tot een palm met een aap erin. Daarnaast neemt Clown Menno ook altijd zijn vriendje Iggy mee. Deze grappige en felgekleurde vogel kletst de oren van je hoofd. Ook is Clown Menno een goochelclown. Op verzoek kan Clown Menno een aantal goocheltrucjes vertonen en Clown Menno zal iedereen laten verbazen.

Wilt u meer weten over Clown Menno?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Clown Menno is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Clown Menno.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Clown Menno ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Clown Menno zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Vet coole Sintshow

Pieten parcours augmented experience

Toverschool on tour

Bing

Bert & Ernie

Aanvraagformulier Clown Menno

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens