Overig Entertainment, Recreatie, Winkelcentrum promotions

Circuspaardjes

Wilt u Circuspaardjes boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Circuspaardjes vindt u hier op deze pagina.

Circuspaardjes boeken is een komische animatie act van Erico! de Circuspaardjes zijn op verschillende manieren in te zetten. Informeer naar de vele mogelijkheden.

De dolkomische Erico komt samen met zijn circuspaardje uw locatie bezoeken, op zoek naar van alles en nog wat. Dit zorgt voor veel hilarische momenten, die zeker door uw publiek opgemerkt zullen worden.

Lopend over uw evenement, spreekt Erico iedereen aan en houd hij een gezellig praatje met het publiek, maar het circuspaardje is erg ongeduldig en loopt dus na een korte conversatie/act weer verder. Met zijn vrolijke, komische en onschuldige uitstraling weet hij iedereen voor zich te winnen. Kinderen en volwassenen zullen veel plezier beleven aan de gekke capriolen van deze opmerkelijke act, Kortom, volop vermaak voor jong en oud !!

Erico en zijn circuspaardje vormen een bijzonder originele en komische attractie. Succes verzekerd!!!!

Erico en zijn circuspaard zijn inzetbaar voor vele doeleinden op uw evenement/feest zoals oa: openingacts, rondlopende animatie, handjes geven, foto-actie, uitdelen van geschenkjes, etc.

Ook mogelijk op aanvraag als duo act met 2 keer zoveel humor en 2 komische circuspaarden.  

Wilt u meer weten over Circuspaardjes?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Circuspaardjes is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Circuspaardjes.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Circuspaardjes ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Circuspaardjes zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Juf Roos

Piccolo Frits

Shaun – Het Schaap

Grote Lopende Led Pop

Zoete tafeldame

Aanvraagformulier Circuspaardjes

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens