Muziek

Christoph Volcker

Wilt u Christoph Volcker boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Christoph Volcker vindt u hier op deze pagina.

Ik ben geboren in Duitsland en woon al geruime tijd in Nederland. Ik heb mijn muziekstudie gedaan aan het Conservatorium van Hilversum. Ik heb gespeeld met onder meer John Miles, The Trammps, The Three Degrees, Willeke Alberti, Frans Bauer, Lee Towers, Anita Meijer, Jocelyn Brown en anderen. Met de band van Andre Hazes speelde ik in Ahoy, het Olympisch Stadion en Amsterdam ArenA. Daar ben ik natuurlijk best trost op.

Ook speelde ik zeven jaar in Hollywood Boulevard, een band die je misschien nog kent uit het programma Het Swingpaleis met Manuela Kemp. Voor dit programma schreef ik ook arrangementen. Ook voor de Duitse televisie heb ik muziek geschreven.

Van de Europese tournee van de musical Hair was ik muzikaal leider.

Sinds 2004 heb ik mij eigen band 12dance. In deze band ben ik toetsenist, DJ en producer. We spelen vooral voor bedrijven en op huwelijksfeesten.

YouTube video

Wilt u meer weten over Christoph Volcker?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Christoph Volcker is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Christoph Volcker.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Christoph Volcker ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Christoph Volcker zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Christoph Volcker

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens