Muziek, Seizoenen, Winkelcentrum promotions

Christmas Unique Duo

Wilt u Christmas Unique Duo boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Christmas Unique Duo vindt u hier op deze pagina.

Door de sfeervolle aanvulling van kerstmuziek krijg je de ultieme toevoeging van het gevoel van kerst. Met mooie Ballads  en de grootste Kersthits maken wij uw evenement tot een geheel. U kent ze vast wel:

“Last Christmas, I’m Driving Home For Christmas, Jingle Bells, Let It Snow en nog vele andere…

Wij maken standaard gebruik van lichte versterking met gebruik van professionele begeleidingstracks (zelfs als mobiele act !) Eventueel is het gebruik zonder begeleidingstracks ook mogelijk. Voor deze periode van het jaar kunnen wij verschillende kledij / kostuums aanbieden.

  • Charles Dickens
  • Kerstmannen
  • Sneeuwpoppen
  • Kostuums: Rood/Groen Wit en Sneeuwvlokken
  • Blauw / Wit en Kerstversieringen
YouTube video

Wilt u meer weten over Christmas Unique Duo?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Christmas Unique Duo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Christmas Unique Duo.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Christmas Unique Duo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Christmas Unique Duo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

A Capella Christmas style

Wandelende kerstballen

Do’nut worry

De echte kerstman

Christmas Monroe

Aanvraagformulier Christmas Unique Duo

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens