Winkelcentrum promotions

Christmas Monroe

Wilt u Christmas Monroe boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Christmas Monroe vindt u hier op deze pagina.

Gekleed in een prachtig kerstkostuum brengt deze charmante dame sfeervolle muziek en natuurlijk de bekendste Santa cutie Christmas Songs in ‘Monroe’ sferen…! 

Met haar mobiele speaker kan ze zich makkelijk verplaatsen.

Wilt u meer weten over Christmas Monroe?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Christmas Monroe is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Christmas Monroe.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Christmas Monroe ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Christmas Monroe zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Zingende kerstboom

Zingende kerstelfen

Arrenslee kerst fotografie

De echte kerstman

Christmas Unique Duo

Aanvraagformulier Christmas Monroe

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens