Artiesten, Entertainment, Events, Muziek, Shows

Chris Alain

Wilt u Chris Alain boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Chris Alain vindt u hier op deze pagina.

Chris Alain, geboren in Rwanda in 1996 en opgegroeid in Nederland, is een getalenteerde zanger en songwriter. Zijn passie voor muziek werd al op jonge leeftijd ontdekt en vormt de rode draad in zijn leven.

In 2018 deed Chris mee aan The Voice of Holland, waar zijn indrukwekkende optreden de vier coaches overtuigde om hun stoelen om te draaien. Dit markeerde het begin van zijn reis in de muziekindustrie.

Als achtergrondzanger heeft Chris samengewerkt met bekende Nederlandse artiesten zoals Ali B, VanVelzen, Brownie Dutch, Shirma Rouse en SERA, en met internationale artiesten zoals R.I.O., Bougenvilla en NOME.

Actief op sociale media, deelt Chris regelmatig covers van bekende nummers. Zijn interpretaties zijn opgemerkt en gewaardeerd door artiesten zoals Bebe Rexha, Demi Lovato, Lucas & Steve, Topic, Dan + Shay, Sam Fischer, Davina Michelle, Jake Reese en S10. Zoe Wees was zelfs zo onder de indruk van Chris’ cover van ‘Girls Like Us’ dat ze haar lof uitsprak in een video.

Chris’ veelzijdigheid als artiest onderscheidt hem. Hij beheerst zowel krachtige powerballads als aanstekelijke up-tempo nummers en weet altijd een feestelijke sfeer te creëren. Met zijn sterke stem en passie voor muziek blijft Chris Alain groeien als artiest, klaar voor nieuwe muzikale avonturen en een wereldwijd publiek.

Wilt u meer weten over Chris Alain?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Chris Alain is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Chris Alain.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Chris Alain ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Chris Alain zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Lionel Richie Tribute

Thorsten Von Lippe Biesterfeld

Gebroeders Ko

Veul Gère

Killer Queen

Aanvraagformulier Chris Alain

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens