Winkelcentrum promotions

Chocolade fontijn

Wilt u Chocolade fontijn boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Chocolade fontijn vindt u hier op deze pagina.

Vers fruit, heerlijke koekjes en lekkere taartjes. Uw gasten kunnen het allemaal onderdompelen in de warme chocolade. Nadat uw gasten hiervan geproefd hebben zullen ze uw feest nooit meer vergeten. Het zal u als gastheer / gastvrouw dan ook bijzonder veel voldoening geven om de chocoladefontein in actie te zien en uw gasten te zien smullen.

YouTube video

Wilt u meer weten over Chocolade fontijn?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Chocolade fontijn is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Chocolade fontijn.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Chocolade fontijn ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Chocolade fontijn zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Chocolade sieraden maken

Chocolade Pietje

Aanvraagformulier Chocolade fontijn

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens