Winkelcentrum promotions

Chloe`s Closet

Wilt u Chloe`s Closet boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Chloe`s Closet vindt u hier op deze pagina.

Welkom in de magische wereld van een schattig meisje dat Chloe heet. Dankzij haar levendige fantasie verandert elk verkleedspelletje in een geweldig avontuur.

Als er een nieuw kostuum in Chloe’s kast verschijnt komen de kinderen steeds in een andere wereld terech: Het oerwoud, de ruimte, het wilde westen en zelfs in sprookjesland! Tijdens elk avontuur krijgen de kinderen waardevolle lessen mee en bij terugkomst delen ze hun verhalen met de ouders van Chloe.

Ben jij klaar voor een fantastische reis? Chloe opent haar kastdeur, trekt haar verkleedkleren aan en beleeft een geweldig en spannend avontuur. Als je er maar in gelooft is alles mogelijk!

Wilt u meer weten over Chloe`s Closet?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Chloe`s Closet is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Chloe`s Closet.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Chloe`s Closet ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Chloe`s Closet zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Chloe`s Closet

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens