Artiesten, Entertainment

Cherish

Wilt u Cherish boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Cherish vindt u hier op deze pagina.

Allround zangeres Cherish weet hoe ze iedereen op de dansvloer krijgt met haar talentvolle stem en ultieme gezelligheid. Een leuk feest, dat wordt nog leuker met zangeres Cherish.

Zangeres Cherish is een allround zangeres. Haar breed en gevarieerd repertoire is wat de zangeres perfect maakt voor elk soort event. Van hedendaagse hits tot de leukste klassiekers van vroeger, wanneer Cherish optreedt kan iedereen, jong en oud meezingen en meedansen met de gezelligheid die Cherish verzorgt. Plezier voor iedereen van Cherish maakt er een feestje van!

Wilt u meer weten over Cherish?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Cherish is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Cherish.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Cherish ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Cherish zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Cindy

Laura van Kaam

Julie Huard

Elize

Marga Bult

Aanvraagformulier Cherish

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens