Artiesten

Chef Soldaat

Wilt u Chef Soldaat boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Chef Soldaat vindt u hier op deze pagina.

Gegroet kameraden! Chef Soldaat kreeg een brief van een oude generaal en startte het Leutige Leger. In 2016 begon de strijd om gezelligheid met de hit ‘Feesten voor het Vaderland’. De single pakte al gelijk legerdarisch uit.

De vrolijkste soldaat van Brabant zet tijdens veldwerk (optredens) alle kroegen, café’s en snackbars op z’n kop. Uitgerust met z’n veldfles en een militaire lading aan energie brengt Chef Soldaat een en al carnaval in iedere tent.

Een optreden van Chef Soldaat bestaat uit 30 gezellige minuten springen, hossen en meezingen met voor iedereen herkenbare carnavalsmuziek. Daarbij komt natuurlijk ook Chef’s repertoire aan bod, met bijvoorbeeld de singles ‘in de Tank’ en ‘van de Kaart’.

YouTube video

Wilt u meer weten over Chef Soldaat?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Chef Soldaat is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Chef Soldaat.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Chef Soldaat ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Chef Soldaat zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Chef Soldaat

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens