Artiesten

Charly Luske

Wilt u Charly Luske boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Charly Luske vindt u hier op deze pagina.

Na Boyband volgden er meerdere musicals. Vanaf 2002 speelt Charly Luske in diverse producties, waaronder ‘Turks Fruit’ en ‘The Wiz’. In 2003 krijgt hij met Tanja zijn eerste zoon, Billy. Begin 2004 maakt hij een uitstapje naar het Nationaal Songfestival om uiteindelijk weer terug te keren naar musical. In 2007 krijgt hij de hoofdrol in de Duitse versie van de Queen musical ‘We Will Rock You’. Anderhalf jaar pendelt hij tussen de Musical Dome in Keulen (Duitsland) en zijn thuis in Nederland. Charly Luske trouwt met Tanja en komt terug naar Nederland om rollen te spelen in de klassieker ‘Op Hoop Van Zegen’ en de ‘Full Monty’ en uiteindelijk ook hier in Nederland in ‘We Will Rock You’ verschillende rollen voor zijn rekening te nemen. Intussen worden ook op TV diverse uitstapjes gemaakt. Zo speelt hij in ‘Zoop’, ‘Meiden van De Wit’ en ‘Costa’ en wordt hij als presentator gevraagd voor o.a. ‘Het Beste Idee van Nederland’ en ‘De Leukste Thuisvideo’s’. Toch ligt zijn hart primair bij muziek: hij schrijft, componeert en treedt op.

Hoewel hij zijn musicalrollen heel duidelijk op muziek had geselecteerd begon het toch steeds meer te jeuken om weer met allerlei bandjes en in diverse formaties de poppodia te beklimmen. Zijn musical carrière heeft Charly Luske dan ook even op een laag pitje gezet om een gooi te doen naar een carrière in de muziek waar op dit moment zijn belangrijkste focus ligt.

Charly Luske was dé favoriet van de tweede editie van The voice of Holland tot en met de halve finale waardoor hij bekend is geworden bij het grote publiek. Charly Luske is nu te boeken voor een indrukwekkend tape optreden met gitarist of optreden met live band, waarbij hij diverse hits ten gehore brengt.

YouTube video

Wilt u meer weten over Charly Luske?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Charly Luske is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Charly Luske.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Charly Luske ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Charly Luske zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

René Schuurmans

Jeremy’s Foute Feestje

Syb van der Ploeg

Hazes Tribute Show

3 J’s

Aanvraagformulier Charly Luske

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens