Artiesten

Charly Jamaica

Wilt u Charly Jamaica boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Charly Jamaica vindt u hier op deze pagina.

Met Charly from Jamaica de carnaval in!

Deze ras entertainer, komiek en zanger brengt in 30 minuten een waar feest op de bühne en in de zaal.

Tijdens de carnaval is hij te boeken voor een show waarbij diverse tropische hits in een nieuw jasje zijn gegoten. Denk hierbij aan `Papa Abraham goes Brasil’ (Vader Abraham Medley op zijn Charley’s), Toppers Medley, Traffassie Medley, Brasilian Carnaval medley etc.

Kortom zin in een feestje? Charly laat iedereen swingen.

YouTube video

Wilt u meer weten over Charly Jamaica?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Charly Jamaica is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Charly Jamaica.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Charly Jamaica ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Charly Jamaica zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Charly Jamaica

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens