Sprekers

Charles Groenhuijsen

Wilt u Charles Groenhuijsen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Charles Groenhuijsen vindt u hier op deze pagina.

2020 was het jaar van de Coronacrisis. 2021 wordt het jaar van herstel en nieuwe kansen. Want wie pessimistisch is over de toekomst moet eens naar het verleden kijken. 

De geschiedenis leert ons dat ook in tijden van crisis de vooruitgang niet stopt:  Innovatie gaat door, technologie ontwikkelt zich, ondernemers blijven creatieve businessmodellen verzinnen, de wetenschap schrijdt voort. En mijn geliefde onderwerp: Amerika.  Met Joe Biden als nieuwe president slaat de VS een nieuwe, meer progressieve weg in. 

Over al deze onderwerpen praat ik graag met mijn publiek. In een zaal(tje) of online.

Wilt u meer weten over Charles Groenhuijsen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Charles Groenhuijsen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Charles Groenhuijsen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Charles Groenhuijsen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Charles Groenhuijsen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Charles Groenhuijsen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens