Muziek, Seizoenen, Winkelcentrum promotions

Charles Dickens Trio

Wilt u Charles Dickens Trio boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Charles Dickens Trio vindt u hier op deze pagina.

Professionele muzikaal gezelschap bestaande uit accordeonist, gitarist/percussie, trompettist/saxofonist/fluit en meerstemmige zang. Sfeervolle ‘kerstsongs’ brengen ze akoestisch ten gehore. Kleding en repertoire aangepast aan de wensen van de opdrachtgever.

Wilt u meer weten over Charles Dickens Trio?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Charles Dickens Trio is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Charles Dickens Trio.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Charles Dickens Trio ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Charles Dickens Trio zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Charles Dickens Trio

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens