Artiesten, Entertainment

CHARELLE

Wilt u CHARELLE boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van CHARELLE vindt u hier op deze pagina.

De 2 juni 1993 in ’s Hertogenbosch geboren Charelle is een prachtige verschijning, beschikt over een mooi eigen stemgeluid en mag met recht een belofte voor de toekomst genoemd worden. Ze wist reeds de aandacht op zich te vestigen met singles als ‘Als Je Verliefd Op Een Jongen Bent’ en ‘Ga Nu Maar Je Eigen Gang’, welke veelvuldig te horen waren op de Nederlandstalige radio stations in Nederland en Vlaanderen.

Met haar single ‘Het Lijkt Soms Van Een Kant Te Komen’ uit 2016 begint haar populariteit steeds meer toe te nemen. De opvolger, het duet met Franky Falcon ‘Verboden Liefde’ blijkt een schot in de roos, schiet naar de hoogste regionen in de playlisten en behaalt zelfs de #1 positie in de PuurNL Top 30.
Diverse solo singles en enkele duetten met Franky Falcon volgen en blijken stuk voor stuk succesvol.

YouTube video

Wilt u meer weten over CHARELLE?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over CHARELLE is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van CHARELLE.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over CHARELLE ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over CHARELLE zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Sieneke

Peggy Mays

Monique Smit

Aanvraagformulier CHARELLE

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens