Muziek

Cat Ballou

Wilt u Cat Ballou boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Cat Ballou vindt u hier op deze pagina.

Stijlvol orkest dat een muzikale performance biedt met stijl en cachet. 

De enthousiaste en ervaren musici zijn afgestudeerd aan het conservatorium voor lichte muziek in Hilversum. Sfeervolle achtergrond muziek, swingende jazz, latin stukken en eigentijdse pop worden smaakvol uitgevoerd. Het kwartet speelt in de bezetting van toetsen, contrabas/basgitaar en drums aangevuld met zangeres. Door de grote professionaliteit is dit orkest inzetbaar voor de meest uiteenlopende evenementen, variërend van bedrijfsopeningen tot congressen en diners dansants.

Ze gaan stijlvol gekleed en onderscheiden zich door hun flexibele en bescheiden opstelling.

Wilt u meer weten over Cat Ballou?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Cat Ballou is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Cat Ballou.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Cat Ballou ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Cat Ballou zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Cat Ballou

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens