Artiesten

Buren van de Brandweer

Wilt u Buren van de Brandweer boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Buren van de Brandweer vindt u hier op deze pagina.

Uitgefikte speakers, smeulende dansvloeren en doorgebrande sneakerzolen is het enige wat nog zal worden aangetroffen na een optreden van Buren van de Brandweer. 

In 60 minuten pompen zij een vuurzee van klappers door de mengtafel. Gegarandeerde chaos en energie in een opbouwende set met eigen hits en bekende knallers!

YouTube video

Wilt u meer weten over Buren van de Brandweer?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Buren van de Brandweer is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Buren van de Brandweer.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Buren van de Brandweer ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Buren van de Brandweer zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Buren van de Brandweer

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens