Active

Bungee jump

Wilt u Bungee jump boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bungee jump vindt u hier op deze pagina.

Bij ons kan je springen vanaf 60 meter hoogte! Beveiligd aan een harnas, beenbinders en elastiek, spring je onder professionele begeleiding naar beneden. Een speciaal ontworpen luchtkussen, veiligheidsnet of springen boven water dragen bij aan een veilige landing. Al onze materialen voldoen aan de EU-wetgeving, veiligheid staat bij ons op de eerste plaats.

Adrenaline, snelheid en een onvergetelijke ervaring gegarandeerd! 

Wilt u meer weten over Bungee jump?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bungee jump is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bungee jump.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bungee jump ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bungee jump zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Bungee jump

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens