Artiesten, Shows

Buddy Vedder

Wilt u Buddy Vedder boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Buddy Vedder vindt u hier op deze pagina.

Buddy Vedder – bekend als acteur, presentator en sinds kort zanger – won in 2016 samen met zijn danspartner Robin Martens het tweede seizoen van Dance Dance Dance bij RTL 4. Vorige zomer heeft hij meegedaan met It Takes 2 waarin hij de finale behaalde. 

Sinds juni 2015 is Buddy bekend bij het grote publiek door zijn rol als Rover Dekker in Goede Tijden, Slechte Tijden. Zijn personage werd tegelijk geïntroduceerd met de terugkeer van zijn moeder (Linda Dekker, gespeeld door Babette van Veen) in de serie. Sinds november 2017 heeft hij besloten te stoppen met het programma om zich te focussen op andere aspecten van zijn carrière. 

In september 2015 is Buddy geïntroduceerd als nieuwe presentator van de Zapp Kids Top 20 voor AVROTROS en NPO Zapp. De populaire muziekshow werd in de voorgaande 13 jaar gepresenteerd door o.a. Monique Smit, Elize en Kim-Lian van der Meij. Voor dit programma gaat Buddy vele Nederlandse basisscholen af, waar hij bekende artiesten ontvangt in een tot disco omgetoverd schoolgebouw. Daarnaast verzorgt hij voor verschillende evenementen zoals de Tina-dag de presentatie van het programma op het hoofdpodium.

In het najaar van 2016 was Buddy Vedder te zien op zaterdagavond bij RTL 4 in de populaire danscompetitie Dance Dance Dance, waarin hij samen met zijn GTST-collega Robin Martens één van de vijf deelnemende koppels vormde. In dit tweede seizoen van deze spectaculaire competitie was het duo Robin & Buddy de absolute favoriet bij zowel de jury als bij het miljoenenpubliek. Ze kwamen dan ook als de grote winnaars uit de bus. Het jaar daarna verraste hij het publiek met zijn deelname aan It Takes 2 waar hij alweer de finale behaalde. Voor acteur/presentator/zanger en danser Buddy Vedder was dit genoeg reden om het land in te gaan met een eigen show vol dans én zang!

Wilt u meer weten over Buddy Vedder?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Buddy Vedder is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Buddy Vedder.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Buddy Vedder ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Buddy Vedder zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Buddy Vedder

Gegevens van het optreden

Contactgegevens