Sprekers

Brian Farley

Wilt u Brian Farley boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Brian Farley vindt u hier op deze pagina.

Brian verbindt zijn kennis, ervaring en wijsheid van het veld moeiteloos met het echte leven. Hij is een bevlogen, inspirerende en beeldende spreker en werkt al langer voor SpeakersAcademy, SportsSpeakers, Assemblee Speakers en Authentiek Leiderschap.

SUCCES IS NIET OPGEVEN

De lessen die je leert op het sportveld, zijn ook lessen voor het leven. Sport is een symbool voor succes en falen: hoe ga je om met tegenslag? Hoe kun je groeien? Succes is niet opgeven, vallen en weer opstaan. Jezelf blijven ontwikkelen. Samenwerken. In jezelf geloven. Topsport geeft hiervoor inspirerende voorbeelden en Brian vertelt er graag over.

LEVEN VOOR JE MISSIE

Leef je voor je missie, voor je kernwaarden of ben je afhankelijk van omstandigheden? Waar krijg je energie van? Brian weet als geen ander dat succes in de sport pas komt als je leeft vanuit je passie, vanuit dat wat je energie geeft. Dán kun je gaan groeien. Hij vertelt hier bevlogen en inspirerend over en vertaalt dit moeiteloos naar het echte leven; dat van jou of van jullie bedrijf of organisatie.

Door missiegericht te werken creëer je een omgeving waarin iedereen blij is, trots en kan groeien. De resultaten komen dan vanzelf naar je toe!

Wilt u meer weten over Brian Farley?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Brian Farley is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Brian Farley.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Brian Farley ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Brian Farley zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Brian Farley

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens