Winkelcentrum promotions, Workshop

Breaking B-boying

Wilt u Breaking B-boying boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Breaking B-boying vindt u hier op deze pagina.

Breakdance, ook wel bekend als breaking of b-boying, is een moderne dansstijl die zich vooral naar de hiphop cultuur toe typeert. De belangrijkste elementen van het breakdansen zijn het hebben van een eigen stijl, originaliteit en expressie. De bewegingen die gemaakt worden zijn zeer intensieve, hevige draaibewegingen en snelle stappen. Tijdens deze workshop leren de deelnemers, op een leuke en laagdrempelige manier, de basistechnieken van het breakdansen. We behandelen verschillende bewegingen, op moderne muziek, die uiteindelijk een hele dans zullen vormen die op een “coole” manier met de hele groep uitgevoerd kan worden!

Wilt u meer weten over Breaking B-boying?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Breaking B-boying is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Breaking B-boying.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Breaking B-boying ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Breaking B-boying zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Breaking B-boying

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens