Muziek, Shows

Bosco Big Band

Wilt u Bosco Big Band boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bosco Big Band vindt u hier op deze pagina.

Bosco little big band is een vet swingende ritmesectie, een krachtige 6-mans blazerssectie en een energieke, charismatische frontman: BOSCO, een band waarvoor geen muziekstijl te gek lijkt te zijn. Het aanstekelijke enthousiasme van de musici en het torenhoge muzikale niveau van dit collectief zijn de voornaamste handelsmerken van deze band, die vaak omschreven wordt als een “commerciëel showorkest Amerikaanse stijl”.

Bosco Little Big Band bestaat uit totaal 11 enthousiaste top muzikanten. BOSCO werd eind 2003 opgericht door trompettist, arrangeur en muziekproducer Daan. De band groeide in korte tijd uit tot een veelgevraagd collectief, dat door heel Nederland speelt op o.a. (jazz)festivals, bedrijfsfeesten en gala’s. Daarnaast wordt de band regelmatig ingehuurd om artiesten uit alle muzikale categorieën te begeleiden.

YouTube video

Wilt u meer weten over Bosco Big Band?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bosco Big Band is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bosco Big Band.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bosco Big Band ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bosco Big Band zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Sonny’s Inc.

BTMS – Black Tie Monkey Squad

DiepTriest

Boston Tea Party

Wir Sind Spitze

Aanvraagformulier Bosco Big Band

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens