Muziek, Shows

Booming pianos

Wilt u Booming pianos boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Booming pianos vindt u hier op deze pagina.

Booming Pianos is al meer dan 10 jaar letterlijk ‘toonaangevend’ en daarmee de meest succesvolle en meest geboekte pianoshow van Nederland. Na meer dan 1.250 optredens weet Booming Pianos de mensen nog steeds te verbazen. Booming Pianos onderscheidt zich door het interactieve karakter, de talentvolle vaste muzikantenbezetting, maar zeker ook door het gebruik van state-of-the-art licht en geluid, fraai decor en een fijne technische crew. Geen verzoeknummer is te gek voor deze populaire muzikanten, dus u vraagt, wij spelen! Wilt u de Booming Pianos boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of bruiloft… Neemt u dan snel contact met ons op!

Verschillende bezettingen:

Booming Pianos Small

3 personen (2 pianisten + drums)

Booming Pianos XL

5 personen (2 pianisten + drums + gitaar + sax)

Booming Pianos Basic

4 personen (meest geboekt!) (2 pianisten + drums + gitaar of sax)

De bezettingen zijn altijd inclusief professioneel licht en geluid, decor, instrumentarium (o.a. 2 witte vleugels), bedrukte pennen en voldoende aanvraagformulieren voor verzoeknummers. Diverse optionele extra’s zijn tevens mogelijk, zie onder.

TIP: Boek de Booming Pianos DJ erbij voor een avondvullend, non-stop feest!

YouTube video

Wilt u meer weten over Booming pianos?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Booming pianos is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Booming pianos.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Booming pianos ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Booming pianos zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Booming pianos

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens