Artiesten

Boef

Wilt u Boef boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Boef vindt u hier op deze pagina.

Sofiane Boussaadia, beter bekend als Boef, is een Nederlandstalige rapper en vlogger met een Franse nationaliteit.

Boef maakt in 2015 indruk met zijn Zonamo sessie. In februari 2016 verschijnt zijn debuut EP ‘Gewoon BOEF’.

Boef houdt zich niet alleen bezig met zijn muziekcarrière. Zijn drukke leven legt hij vast door middel van zijn vlogs. Op YouTube bereikt hij binnen enkele maanden 350.000 abonnees, en de vlogs worden elk meer dan 600.000 keer bekeken.

In maart 2017 komt Boefs debuutalbum ‘Slaaptekort’ uit, wat binnen twee maanden een platina status bereikt.

En daar stopte de teller niet. Met meerdere albumsingles verkocht hij platina en/of meervoudig platina en de music video van zijn track ‘Habiba’ werd met meer dan 59 miljoen views een van de best bekeken Nederlandse videoclips aller tijden. Alsof dit nog niet genoeg was, sluit Boef de handen in een met Sony voor een sales en distributiedeal.

In juli 2020 dropte Boef zijn tweede studioalbum ‘Allemaal Een Droom’ met daarop featurings van o.a. Ronnie Flex, Ashafar, Dopebwoy en internationale superster Tory Lanez. Met dit album verbrak hij het Spotify-record van meest beluisterde album in 24 uur met bijna 5 miljoen streams. Daarnaast belandde Boef in de top 20 meest beluisterde artiesten van de dag wereldwijd

YouTube video

Wilt u meer weten over Boef?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Boef is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Boef.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Boef ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Boef zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Ronnie Flex

Lil Kleine

Bizzey

Sevn Alias

Josylvio

Aanvraagformulier Boef

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens