Muziek

Bob East showband

Wilt u Bob East showband boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bob East showband vindt u hier op deze pagina.

Bob East showband

In 1974 opgericht in Enschede, waarna de band uitgroeide tot een formatie die in heel Nederland zeer veel aanzien genoot. Lee Towers, Anita Meyer, Rene Froger, Maywood, Andre Hazes, Koos Alberts, Ernst Daniel Smit, Marco Borsato en nog vele andere Nederlandse artiesten lieten zich maar al te graag door deze band begeleiden. Niet alleen live op de bühne, ook als studiomuzikanten zijn ze veelvuldig gevraagd om mee te werken aan diverse internationale opnames bij de Telstar Studio in Weert.

Professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit gingen hand in hand. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Nederlandse top artiesten de Bob East Show Band zo snel ontdekten. De band liep in alles voorop. De Bob East Show Band was de eerste band die hun eigen grote geluids- en lichtinstallatie meenam, die perfect afgestemd was op hun performance. Eigenlijk kun je zeggen dat de band het theater naar het live podium bracht. Daarnaast was het de eerste band die werkte met roadies. In 1983 werd de Bob East Show Band uitgeroepen tot beste begeleidingsband van Nederland.

De reputatie van de band groeide en al snel volgden optredens/ tours met internationale artiesten. Zoals Freddy Breck, Donna Lynton, Helen Snyder, The Supremes, The Three Degrees, The Platters, The Trammps, Madeline Bell, Johnny Logan, Boney M en vele anderen. De Bob East Show Band stond bekend om hun excellente live begeleiding van artiesten en het unieke concept “Showtime”, de pijlers van hun succes. Vast onderdeel van de spectaculaire show waren muzikale hoogstandjes als de West Side Story-act, James Bond Medley, War of The World en hun beroemde en ongeëvenaarde Queen medley. Acts die op dat moment door geen enkele band werden gespeeld.

YouTube video

Wilt u meer weten over Bob East showband?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bob East showband is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bob East showband.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bob East showband ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bob East showband zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Groove Department

De Coronas

Cabrio

Boston Tea Party

Hike

Aanvraagformulier Bob East showband

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens