Look a Like

Blues Brothers Double show

Wilt u Blues Brothers Double show boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Blues Brothers Double show vindt u hier op deze pagina.

De beruchte Blues Brothers speelfilm uit 1982 is nog steeds bij vele mensen een begrip.  De speciale bluesmuziek en een flinke portie nonsens maken het onvergetelijk.  En wie krijgt er geen danskriebels als men nummers als “everybody needs somebody” of “rawhide” hoort…..?

De acteurs John Belushi en Dan Akroyd hebben hun rollen als de “coole” Jake en de “sukkelige” Elwood dan ook perfekt gespeeld.

Deze Blues Brothers Live Tribute Show staat al sinds vele jaren garant voor succes. Nummers als ‘Everybody needs somebody’, ‘Jail House Rock’ en ‘Chicago’ doen het natuurlijk altijd goed. Deze live act swingt gewoon de pan uit en bevat tevens een hele portie humor…. Want deze 2 gekken krijgen echt gegarandeerd alle voetjes van de vloer !!

Showduur is ca. 45 minuten.

Als extraatje kan een originele amerikaanse politieauto meegeboekt worden (zg. Blues-mobiel uit de film). Deze kan voor een spectaculaire entree zorgen en daarna geparkeerd worden als eyecatcher cq foto-object.

Wilt u meer weten over Blues Brothers Double show?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Blues Brothers Double show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Blues Brothers Double show.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Blues Brothers Double show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Blues Brothers Double show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Blues Brothers Double show

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens