Winkelcentrum promotions

BlingBling

Wilt u BlingBling boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van BlingBling vindt u hier op deze pagina.

Bling Bling is een term die rappers gebruiken voor sieraden.

Het is afgeleid van het geluid dat twee of meer metalen sieraden maken als zij tegen elkaar tikken. Bling bling wordt gebruikt als allerlei blinkende voorwerpen in beeld komen. Nu is er de mogelijkheid om u zelf dit `rijkdom’ aan te meten!

Er wordt een ware bling bling stand gemaakt met doeken, kralen, glitter & glamour. Twee dames in stijl gekleed helpen bij het maken van een heuse `bling bling’ sieradendoosje of ketting. Als het doosje klaar is wordt een echte strass ketting in gedaan en ingepakt.

Naast het maken van de sieraden doosjes kunnen de gasten ook `geblingt’ door het schmink met glitters, goud kleurtjes etc. op de gezichten te plakken.

Wilt u meer weten over BlingBling?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over BlingBling is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van BlingBling.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over BlingBling ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over BlingBling zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier BlingBling

Gegevens van het optreden

Contactgegevens