Muziek

Blind Date

Wilt u Blind Date boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Blind Date vindt u hier op deze pagina.

Allround coverband Blind DATE is een supergezellige club muzikanten met als thuisbasis het Land van Maas en Waal.

Ze treden al jaren samen op wat ook goed te horen en te zien is op het podium. Een team waar de kwaliteit, gezelligheid en spontaniteit van afspat. Dat is ook het doel. Een avond brengen met goede muziek (van hedendaagse top 40 tot de stevige rock klassiekers) waar iedereen bij uit zijn dak gaat!

Een spontane presentatie en interactie met het publiek is de kracht van Blind DATE. Geen vaste setlijsten maar inspelen op de zaal. De tent moet op zijn kop! Van een intiem privé feest tot een grote feesttent: Blind DATE kan het allemaal!

Blind DATE beschikt over een eigen geluid- en een eigen lichtshow hetgeen zorgt voor een bijzonder mooie podiumpresentatie. Kortom “Bijzonder gezellig!!

YouTube video

Wilt u meer weten over Blind Date?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Blind Date is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Blind Date.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Blind Date ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Blind Date zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Di-rect

Black Cadillac

Tribute to the Cats

BTMS – Black Tie Monkey Squad

Alpenparty

Aanvraagformulier Blind Date

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens