Sprekers

Björn Kuipers

Wilt u Björn Kuipers boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Björn Kuipers vindt u hier op deze pagina.

Björn Kuipers is de beste scheidsrechter van Nederland op dit moment. Björn maakt zijn debuut als scheidsrechter in het betaald voetbal tijdens de wedstrijd Telstar-FC Eindhoven. In 2013 krijgt Björn de finale van de Europa League in Amsterdam toegewezen. In 2014 floot Kuipers de Champions League finale tussen Real Madrid en Atletico Madrid. Tevens floot hij op de EK’s van 2012 en 2016 en de WK’s van 2014 en 2018. Naast zijn functie als scheidsrechter is Björn succesvol eigenaar van meerdere Jumbo supermarkten. Voor zijn voorbeeldfuncties heeft hij onlangs een lintje in ontvangst mogen nemen. 

Tevens is Björn Kuipers beschikbaar voor lezingen over communicatie, presteren onder druk, omgaan met tegenslagen en het leiden van een team. Björn zijn presentaties geven een bijzondere indruk in de wereld van een topscheidsrechter. Daarnaast legt hij de perfecte link tussen het ondernemen en de topsport, met voorbeelden uit de praktijk van zijn eigen supermarkt.

Wilt u meer weten over Björn Kuipers?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Björn Kuipers is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Björn Kuipers.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Björn Kuipers ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Björn Kuipers zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Björn Kuipers

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens