Entertainment, Shows

Bingo Bonanza Show

Wilt u Bingo Bonanza Show boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bingo Bonanza Show vindt u hier op deze pagina.

Als Beppie met haar gouden, vintage Bingomachine bij u langskomt gaat het dak eraf. Naast de reguliere ballen-bingo heeft zij diverse, unieke muziekbingo’s ontwikkelt waarbij uw gasten met veel humor en gezelligheid prijzen kunnen winnen. Tijdens deze Bingo Bonanza, doorspekt van hilariteit, muziek én Beppie’s zangtalent is het een ware belevenis die zijn weerga niet kent.

YouTube video

Wilt u meer weten over Bingo Bonanza Show?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bingo Bonanza Show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bingo Bonanza Show.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bingo Bonanza Show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bingo Bonanza Show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

THE GREAT GUYS

Roadshow “Magic Family Tour”

Karaoke In Tha Mix

Aanvraagformulier Bingo Bonanza Show

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens