Artiesten

Berget Lewis

Wilt u Berget Lewis boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Berget Lewis vindt u hier op deze pagina.

Berget Lewis staat tot ver over de grenzen op de grootste podia en betovert haar publiek tijdens haar concerten. Ze leverde met haar album ‘Berget Lewis’ uit 2013 een zeer persoonlijk muzikaal statement af, dat juichende kritieken kreeg. Ze blies met haar krachtige stemgeluid keer op keer het dak van het immense Ziggo Dome als een van ‘Ladies of Soul’. Ze schitterde als Maria in het televisiespektakel ‘The Passion’ en als Effie White in de musical ‘Dreamgirls’. Ze deelt haar passie voor muziek met aanstormend jong talent. Ze is een duizendpoot die haar talenten ten volle benut en daarmee ongelofelijk veel mensen enorm veel plezier doet.

Berget is te boeken met band of koor.

YouTube video

Wilt u meer weten over Berget Lewis?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Berget Lewis is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Berget Lewis.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Berget Lewis ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Berget Lewis zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Lasgo

Roxeanne Hazes

Barbara Dex

Sieneke

Jettie Pallettie

Aanvraagformulier Berget Lewis

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens