Artiesten, Entertainment, Shows

Beppie Bijsient’s Bonte Bonanza Show

Wilt u Beppie Bijsient’s Bonte Bonanza Show boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Beppie Bijsient’s Bonte Bonanza Show vindt u hier op deze pagina.

Bent u op zoek naar een hilarische avond? Dan is deze Nederlandstalige meezingshow echt iets voor u en uw gasten! Heerlijk inhaken en meedeinen met de innemende en licht hysterische Beppie Bijsient… Met haar eerlijke Amsterdamse humor en bijbehorende tongval weet zij een ieder voor zich te winnen….

In deze theatrale zang-extravaganza komt alles samen wat Beppie Bijsient is. In deze show zingt zij op humoristische wijze haar levensverhaal aan elkaar. Door de combinatie van haar vele talenten neemt het verhaal diverse hilarische wendingen. Een spektakel van smartlappen, illusie, Quick Change en een kameel… al met al een ode aan het Nederlandse levenslied!

YouTube video

Wilt u meer weten over Beppie Bijsient’s Bonte Bonanza Show?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Beppie Bijsient’s Bonte Bonanza Show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Beppie Bijsient’s Bonte Bonanza Show.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Beppie Bijsient’s Bonte Bonanza Show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Beppie Bijsient’s Bonte Bonanza Show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Beppie Bijsient’s Bonte Bonanza Show

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens