Beurzen, Marketing, Overig Entertainment, Winkelcentrum promotions

Bep en Martine

Wilt u Bep en Martine boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bep en Martine vindt u hier op deze pagina.

Bep en Martine als duo op uw evenement, wie zegt daar nee tegen? Deze twee dames hebben beiden een maatje meer en laten dit ook met trots zien. Ze zullen er gegarandeerd voor zorgen dat uw evenement aan niks ontbreekt. Deze twee dames zijn onder andere als hostess in te zetten op een evenement en zorgen ervoor dat het evenement draaiende wordt gehouden. Dit doen ze door hun humor in het spel te gooien en kunnen ze naar wens ook een bepaald typetje aannemen. 

Met Bep en Martine op je evenement wordt het zeker een dag waarin humor centraal staat en waar ze bezoekers naar je evenement trekken.

Wilt u meer weten over Bep en Martine?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bep en Martine is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bep en Martine.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bep en Martine ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bep en Martine zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Bep en Martine

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens