Artiesten

Bennie Solo

Wilt u Bennie Solo boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bennie Solo vindt u hier op deze pagina.

Met de topentertainer, zanger, komiek, spelleider en damesliefhebber Bennie Solo haal je een avondje (korter of langer kan natuurlijk ook!) topentertainment van de hoogste klasse in huis.

Maar niet alleen in huis! Ook op de camping, je balkon of de trouwlocatie, in de feesttent, een buurttheater of het cafe, tijdens het straatfeest, een personeelsfeest of een productlancering.

U zegt het maar. Single… maar nooit alleen Want Bennie Solo komt, hoewel overtuigd en vrijwel praktiserend ‘single’, in basis nooit alleen! Met Bennie Solo haal je een totaalgebeuren binnen!

Een complete show met muziek, licht, DJ, spelletjes, effecten en vooral tomeloze humor en spraakmakende pret. Een bonte mix van Nederlandstalig, Engelstalig & Duits repertoire.

Honderd Procent Fungarantie

YouTube video

Wilt u meer weten over Bennie Solo?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bennie Solo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bennie Solo.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bennie Solo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bennie Solo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Bennie Solo

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens