Winkelcentrum promotions

Bellen met sinterklaas

Wilt u Bellen met sinterklaas boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bellen met sinterklaas vindt u hier op deze pagina.

Online bezoek van Sinterklaas vanuit zijn kasteel in Spanje! Veilig, betrouwbaar en professioneel de Sint inhuren. Op afstand intiem Sinterklaas bij jouw bedrijf of in huis!

Deze act is Corona-proof

Dit optreden wordt live uitgevoerd via een online video call verbinding. Je hebt rechtstreeks en persoonlijk contact met de artiest via het beeldscherm van je computer. ShowBird regelt de verbinding.

Via een Skype verbinding de Sint vanuit zijn kasteel naar de kinderen en medewerkers van het bedrijf. Deze professionele Sinterklaas kan in samenspraak met het bedrijf informatie van de medewerkers en kinderen afstemmen om de act zo persoonlijk mogelijk te maken. Al uw medewerkers kunnen vanuit huis via Skype meedoen en Sinterklaas begroeten. Hiervoor is een eigen Skype & internet verbinding nodig.

Wilt u meer weten over Bellen met sinterklaas?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bellen met sinterklaas is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bellen met sinterklaas.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bellen met sinterklaas ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bellen met sinterklaas zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Thomas de Trein

Pieten acrobatiek

Bert & Ernie

Football Game Event

Schoorsteen piet

Aanvraagformulier Bellen met sinterklaas

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens