Artiesten

Belle Perez

Wilt u Belle Perez boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Belle Perez vindt u hier op deze pagina.

Haar eerste stapjes als zangeres zette ze als kind, toen ze zong in flamincogroepjes en deelnam aan talentenjachten.

Bij het grote publiek werd ze bekend in 2000, door haar deelname aan het programma Eu¬rosong, de Belgische voorronde voor het Eurovisiesongfestival, met het liedje Hello World. Al heeft ze uiteindelijk nooit meegedaan aan het Eurovisie Songfestival, ze vestigde in haar tweede moederland wel haar naam als zangeres en tv-presentatrice en scoorde hit na hit. Ook internationaal werd ze opgemerkt. Ze kreeg een platencontract in Amerika en toerde door Noord- en Zuid-Amerika. In Nederland kan Belle rekenen op een grote fanbase, met name sinds ze in 2004 samen met Jan Smit het Tros Muziekfeest op het plein pre¬senteerde. Ze stond in Ahoy’ en in de Heineken Music Hall. Haar roem kreeg een sneeuwbaleffect toen ze met haar derde album Baila Perez, de slimme switch maakte van pop naar latin, een stijl die haar op het lijf is geschreven. Ze was ‘thuis’. Hits als Que viva la vida, Enamorada en Ave Maria zitten in ons muzikale geheugen gegrift. Sinds 2007 weet ze ook het theater vrijwel jaarlijks te vinden. Al deze ervaringen hebben haar gevormd tot wie ze nu is: een zangeres die op haar gevoel afgaat, vertrouwt op wie ze zelf is. Haar nummers kiest ze eveneens op gevoel, nummers die haar niet liggen en die ze dus niet met oprechte overtuiging kan brengen, zal ze niet opnemen. 

Belle Perez is ook met live band te boeken.

YouTube video

Wilt u meer weten over Belle Perez?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Belle Perez is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Belle Perez.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Belle Perez ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Belle Perez zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Maan

Davina Michelle

Emma Heesters

Aanvraagformulier Belle Perez

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens