Artiesten

Belinda Kinnaer

Wilt u Belinda Kinnaer boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Belinda Kinnaer vindt u hier op deze pagina.

De stem van Belinda leent zich voor een uiteenlopend repertoire. Samen  producer Edwin van Hoevelaak werkte de zangeres aan haar debuut single “If tomorrow never comes”.  Door haar veelzijdige stem was de keuze niet moeilijk om voor een cover zoals deze te gaan. 

Velen kennen het origineel van Garth Brooks. Belinda heeft haar versie van het nummer opgenomen in de Rooftop Studios te Holten.  Frank Swenne en Maurice Visser zorgden voor een schitterende videoclip welke is opgenomen in Montferland. Deze clip heeft inmiddels de twee miljoen views ruimschoots gepasseerd op Youtube.

“Dit is het moment” is de titel van haar tweede single, waarmee de zangeres de weg inslaat van het Nederlandse lied. De toon is hiermee gezet voor het toekomstig repertoire dat we van Belinda kunnen verwachten; eigenzinnig Nederlands met pop invloeden en diepgang.

Op 21 augustus 2015 lanceerde Belinda haar derde single, “Zeven Oceanen”, tijdens de RadioNL Zomertoer in Zwolle. Het van origine Zuid-Afrikaanse nummer, geschreven door Rudi Claase, wordt bijzonder goed ontvangen en is inmiddels een klassieker in het circuit.

YouTube video

Wilt u meer weten over Belinda Kinnaer?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Belinda Kinnaer is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Belinda Kinnaer.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Belinda Kinnaer ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Belinda Kinnaer zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Anita Meijer

Dana Winner

Elize

Ria Valk

Jennifer Ewbank

Aanvraagformulier Belinda Kinnaer

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens