Artiesten

Beatcrooks

Wilt u Beatcrooks boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Beatcrooks vindt u hier op deze pagina.

Met shows op de Zwarte Cross, Defqon.1, Dreamfields, Boulevard Outdoor en Dauwpop vliegen ze overal “Uut de Bochte”! Hun Happy Høken remix “Annie uut de bochte” is ongekend populair!

Deze badboys freestylen, pompende beats in een dikke feest flow. Van schurende Moombahton tot guilty pleasures.

Van rammende house beats tot foute feestmuziek, happy hardcore en harder! Deze feestexplosie wordt in hoog tempo op je afgevuurd.

Happy Høken you don’t care, groene knuppels in the air!

YouTube video

Wilt u meer weten over Beatcrooks?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Beatcrooks is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Beatcrooks.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Beatcrooks ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Beatcrooks zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Beatcrooks

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens